TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

MATTOPUOTI FI24 11193000 102368

1090478-3 y
Tilinumero: FI2411193000102368

MAKSUTAPANA TILISIIRTO (KTS ALEMPAA OHJE), SILLOIN TOIMITUS MAKSUTON.

PUODISSA AINOASTAAN KÄTEISMAKSU

Toimitukset

Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti postipakettina. Myös halutessa matkahuollon kautta. jakopakettina tai Lähellä-pakettina. Pääsääntöisesti toimitusaikamme on 1-10 arkipäivää tilauksesta. Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.

Maksutavat

Maksu suoritetaan tilisiirtona. Tilinumero näkyy tilausvahvistuksessa, kun suoritus näkyy tilillä, lähtee tuote seuraavan arkipäivänä postin kuljetuksella.

Tilisiirto

Tilauksen jättämisen jälkeen tiedot tulevat sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen loppusumma, viitenumero sekä meidän tilinumeromme. Kun maksusuoritus on saapunut tilillemme, tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Rahan siirto kestää 1-2 pankkipäivää. Käyttäessäsi maksutapana tilisiirtoa, on toimitus ilmainen.

Hinnat

Sivuilla näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Hinnat eivät sisällä postituskuluja.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja mattoja. Ennen ison tilauksen aloitusta peritään 20% aloitusmaksu, joka hyvitetään loppusuorituksen yhteydessä. Jos tilaus peruuntuu asiakkaan toimesta, ei varausmaksua palauteta. Räsymattojen valmistuksessa lopputulos on aina samankaltainen, kuin alkuperäismalli, mutta värisävyt saattavat hieman vaihdella.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta ( Huom. takuu on normaali). Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille. Pidätämme lähetyskulut toteutumattomasta kaupasta suorituksen palautuksen yhteydessä.

Palautus tapahtuu vain matkahuollon kautta.

Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palaute / tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen

info@mattopuoti.fi